1,5B
Öykü ve roman yazarı Kemal Varol‘un yönetiminde 10 Ekim’de başlayacak olan öykü atölyesine katılım için başvurular başladı.
Üç ay sürecek olan e-atölyede, katılımcılar 15 günde bir öykü kaleme alacaklar ve yazılan bu öyküleri Kemal Varol değerlendirecek.
Atölye’nin katılım koşulları ve içeri şöyle:
İçerik:
- E-Atölye üç ay sürecektir.
- Her katılımcıdan 15 günde bir öykü yazmaları beklenir. Yazma deneyimi olmayanlar, gerekli yönlendirmelerle yazmaya teşvik edilecektir.
- Öyküler e-posta yoluyla gönderilecektir.
- Yazılan öyküler Kemal Varol tarafından incelenir, editöryel bir süreçten geçer. Katılımcılara kurmacanın pratikleri öykülere eklenen notlarla anlatılır. Gerekli kuramsal ve edebi tavsiyeler sıralanacaktır.
- Edisyon sürecinden geçen öyküler, katılımcılara yine e-posta ile iletilecektir. Bu üç ay boyunca devam edecektir.
- Okuma notları ve okuma programları ile katılımcılar yönlendirilecektir.
Koşullar
- Katılımcıların öykü yazması zorunludur.
- Yaş sınırlaması yoktur. Yazmanın yaşı olmaz.
- E-Atölye e-posta üzerinden yürütüleceği için, isteyen istediği şehirden katılım sağlayabilir.
- Katılım verimli bir süreç geçirmek için 12 kişi ile sınırlıdır.
Detaylı bilgi almak için iletişim:
E-posta: kurmacaatolye@gmail.com
Telefon: 0541 667 23 27